Made by Das Keukens

Made by Das Keukens

Mady by Das Keukens logo

Made by Das keukens: Unieke maatwerk keukens van Hollandse makelij!

KeukenHuiz presenteert met trots de prachtige maatwerk keukens van Made by Das, voorheen bekend als Tristar Keukens. Een combinatie van oerdegelijk Nederlands vakmanschap met unieke ontwerpen die verder gaan dan de standaard.

Vakmanschap in elke keuken

De vakmensen van Made by Das leggen hart en ziel in het vervaardigen van hun keukens in Nederland. Elk detail krijgt aandacht. Niet omdat ze willen uitblinken, maar omdat ze geloven dat het verschil in de kleine dingen zit. De ambachtelijke tradities worden gekoesterd, maar vernieuwing wordt niet geschuwd. Het resultaat is een keuken van degelijke kwaliteit met een luxe uitstraling, geheel naar wens ontworpen met duurzame materialen. Praktisch en betaalbaar!

Duurzame keukens

Made by Das moedigt duurzame keuzes aan. De keukens zijn niet alleen ontworpen met oog voor esthetiek, maar ook om te voldoen aan de eisen van een duurzame levensstijl. De dikke geschroefde achterwanden van de keukens dienen als fundament voor een solide constructie en zijn ook een bewuste keuze voor duurzaamheid. Er wordt gestreefd naar het gebruik van materialen die naast robuust ook milieuvriendelijk zijn. Het gebruik van duurzame bronnen draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en zorgt ervoor dat uw keuken een verantwoorde keuze is voor de lange termijn.

Unieke stijl, uw keuze

Geen wens is te groot. Met hun maatwerkopties biedt Made by Das de flexibiliteit van een meubelmaker, gecombineerd met de moderniteit van een keukenfabriek: uw keuken, uw stijl. Kies uit meer dan 5000 RAL kleuren en 50 modellen om de keuken te creëren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Kies daarnaast uit een breed scala aan frontmaterialen, zoals massief-/fineer-/gezandstraald hout, acryl hoogglans, mdf-folie, mdf zijde- en hoogglans gelakt, en melamine. Zo creëert u een keuken die past bij uw unieke smaak. Laat uw persoonlijkheid spreken.

Kwaliteit tot in detail

Made by Das hecht waarde aan kwaliteit. Daarom gebruiken ze de hoogste kwaliteit scharnieren, lades en binnenwerken van Blum in een corpus van 18 mm dik. Zo bent u verzekerd van een functionele keuken die lang meegaat.

Snelle levering

Wij begrijpen ook dat u niet lang wilt wachten op uw nieuwe keuken. Doordat de volledige productie in eigen huis plaatsvindt kan niet alleen de kwaliteit gewaarborgd worden, maar ook gegarandeerd snelle levertijden. Zo kunt u snel genieten van uw droomkeuken.

Langdurige garantie met de keukens van Made by Das

Wij geloven in de kwaliteit van Made by Das. Daarom bieden we 10 jaar garantie op alle foliedeuren. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw investering in een prachtige keuken.

Beleef het in onze showroom

Transformeer uw keuken tot een unieke en stijlvolle leefruimte met maatwerkoplossingen. Voor meer informatie en persoonlijk advies nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Bezoek daarnaast onze showroom om de uitgebreide collectie van Made by Das in levenden lijve te ervaren, exclusief bij KeukenHuiz.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact