Nieuwe keuken kopen

Nieuwe keuken kopen

Een keuken kopen doe je niet zomaar: daar denk je natuurlijk goed over na. Wat zoek je eigenlijk? Welke stijl past bij jouw interieur en wat voor apparatuur heb je allemaal nodig? Of je nou een ware keukenprins(es) bent of liever een hapje in de magnetron zet, bij KeukenHuiz snappen we dat de keuken het hart van jouw woning is. En dat jouw nieuwe keuken dat natuurlijk ook moet worden én blijven, ook op de lange termijn.

Het hart van je woning

Een groot deel van ons dagelijkse leven speelt zich af in de keuken. ‘s Ochtends uitgebreid ontbijten met de familie of vandaag toch maar even snel een boterham smeren. Lekker hangen, bakken, tekenen en knutselen met de kids, of een wijntje met vrienden aan het keukeneiland – een keuken is niet alleen een plek om in te koken, maar ook om in samen te zijn. Daarom moet jouw keuken passen bij jou.

Kies je keukenstijl

Een nieuwe keuken kopen doe je met een beeld in gedachten van hoe jouw droomkeuken er uit ziet: strak, minimalistisch, kleurrijk, misschien juist landelijk of klassiek. Bij KeukenHuiz hebben we ze allemaal in huis. En hebben we jouw droomkeuken niet, dan maken we ‘m op maat. Heb je al een idee van welke richting je op wilt, of juist nog helemaal niet? Neem even een kijkje op onderstaande pagina’s en doe alvast inspiratie op.

Nieuwe keuken of renoveren?

Een nieuwe keuken is fantastisch, maar een nieuwe keuken kopen kan natuurlijk ook erg duur zijn. En als de basis van je huidige keuken eigenlijk gewoon nog goed is, is renoveren een veel duurzamere keuze. Ook dat doen we bij KeukenHuiz. Samen kijken we naar wat je zou willen veranderen aan de huidige situatie. Denk aan een nieuw aanrechtblad, nieuwe apparatuur of opgefriste kastdeurtjes. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een investering in nu en later

Het kiezen en kopen van een nieuwe keuken is een investering die toekomstbestendig moet zijn. Bij het maken van deze belangrijke beslissing is het van essentieel belang om niet alleen te kijken naar wat nu trendy is: denk vooral aan je eigen smaak en je eigen toekomst in deze woning. Duurzaamheid en functionaliteit zijn sleutelwoorden. Energiezuinige apparaten, hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen, en een indeling die flexibel genoeg is om mee te gaan met veranderingen in je leven. Zo blijf je jarenlang genieten van je keuken.

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de keukens van KeukenHuiz? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Hier vind je ruim 800 vierkante meter aan keukens om te bekijken. We leiden je graag rond en leggen je uit waar je nou écht naar kijkt, en of dat past in jouw situatie. Elke keuken in de showroom kan worden aangepast aan jouw situatie. Dat laten we je graag zien met een 3D ontwerp. Zo kun jij met een gerust hart je nieuwe keuken kopen.

Donkere keuken met hout en marmer

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact