Menu
Filosofie

Filosofie

Wij garanderen binnen ieder budget altijd een kwalitatief hoogwaardig product. KeukenHuiz biedt deze hoge kwaliteit met een lage drempel. De insteek van KeukenHuiz, is doelgericht, wij bewijzen dat hoogwaardige service hand in hand gaat, met een zeer scherpe netto-prijs. Hierbij hoort uiteraard ook volledig ontzorgen als het zover is. Maar ook een uitstekende nazorg tot ver na oplevering. Wij werken om die reden nauw samen met vaste monteurs en installateurs, maar u heeft altijd één vast aanspreekpunt. Ons onderscheid zit hem niet alleen in de mooie merken die wij verkopen, maar ons onderscheid zit vooral in ons zelf.

Stap daarom ook eens binnen in Zwaagwesteinde de Westereen om te voelen wat wij hier mee bedoelen.

EVL-20130131-0017

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact