Menu
Keukens in Drachten

Keukens in Drachten

Voor de mooiste keukens in Drachten

Op zoek naar een keuken in Drachten en bent u een echte chef? Of gaat u liever voor snel en gemakkelijk? Waar u de keuken ook voor gebruikt, wij hebben het perfecte exemplaar voor u. Dit komt omdat wij uw keuken volledig op maat voor u ontwerpen. Helemaal op basis van uw wensen en smaak dus. Klinkt interessant? Stap dan eens binnen bij KeukenHuiz in Zwaagwesteinde. We leveren ook nieuwe keukens in Drachten in diverse stijlen.


Luxe keuken in Drachten!

Doordacht keukenadvies op maat

Ieder mens is uniek en iedere keuken dus ook. Als u een nieuwe keuken kiest, is het immers wel belangrijk dat deze het u zo makkelijk mogelijk maakt tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Daarom begint het aanvragen van een nieuwe keuken bij ons altijd met een uitgebreid adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek ontdekken wij precies hoe uw droomkeuken eruit ziet. Of u kiest voor industrieel beton of klassiek hoogglas wit bijvoorbeeld. Of misschien pas een warme landelijke keuken wel beter bij uw interieur. Op basis van uw voorkeuren en natuurlijk uw budget, maken wij een driedimensionale keuken en bijbehorende offerte. Dit is geheel vrijblijvend, u betaalt er dus niks voor. Zelfs geen aanbetaling.

Keukeninspiratie

Voor we aan een adviesgesprek beginnen, is het natuurlijk fijn als u al enigszins in beeld heeft wat u mooi vindt. We raden daarom aan om voor u op bezoek komt, vast wat keukeninspiratie op te doen. Vervolgens laten wij in onze showroom graag de verschillende opties zien. Zo hebben we:

We leveren alle keukens in Drachten geheel naar uw eigen smaak en natuurlijk ook geheel op maat. Want de keuken moet uiteraard naadloos in uw woning passen.

Keukenrenovatie

Is een nieuwe keuken toch net wat te veel van het goede en kan uw huidige versie eigenlijk nog jaren mee? Dan kunt u ook voor keukenrenovatie kiezen. Onze monteurs geven uw keuken binnen één dag een complete opfrisbeurt. Met nieuwe kastjes of inbouwapparatuur bijvoorbeeld. Lees wat keukenrenovatie door Keukenhuiz voor u kan betekenen.

Interesse?

De beste manier om te kijken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoekje aan onze showroom. Is uw interesse toegenomen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, dan bereiden wij u graag een vers gemalen kopje koffie, of een kopje thee uit de Quooker!  U vindt onze showroom in het Friese Zwaagwesteinde. Uiteraard mag u ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het ontwerpen en leveren van onze keukens in Drachten, en dus ook bij u.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak