Menu
Keukens in Roden

Keukens in Roden

Begin en eindig uw dag op een plek waar u zich prettig voelt. Van ontbijt tot avondeten; de keuken is de plek waar u met liefde nieuwe recepten uitprobeert. Maar voldoet deze wel aan al uw wensen? Is uw keuken in Roden ietwat gedateerd of werken bepaalde cruciale apparaten niet meer?

In de showroom van Keukenhuiz in de Westereen vindt u de mooiste exemplaren. Al onze keukens kunnen we bij u thuis in Roden plaatsen. We kunnen u zowel van dienst zijn met een nieuwe keuken als met een keukenrenovatie. Neem contact met ons op voor uw droomkeuken.

Keukens in Roden

Alle stijlen keukens in Roden

Want dat is waar het mee begint, het uitzoeken van een nieuwe plek om te koken. Allereerst met de stijl die het beste bij u past. Industrieel met veel grijs en beton of juist landelijk met warm eiken een gebroken witte tinten? En vergeet niet na te denken over hoe en hoeveel u kookt. Heeft u zes pitten nodig of zijn vier voldoende? Wilt u een gezellig kookeiland of een rechttoe-rechtaan blok in de hoek? En wat is uw budget?

Deze en meer vragen behandelen we tijdens een uitgebreid gesprek in onze showroom, waarbij we u meenemen langs alle opties en stijlen. Na afloop maken we een 3D tekening en offerte met netto-prijs voor u. Geheel vrijblijvend.

Uw eigen droomkeuken

Voor u zo’n gesprek ingaat, raden wij aan om vast wat rond te kijken. In de showroom of op onze website kunt u gemakkelijk keukeninspiratie opdoen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze volgende keukens:

We leveren en monteren alle keukens in Roden wanneer u dat uitkomt.

Keukenrenovatie

Wilt u geen compleet nieuwe keuken, maar kan die van u wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen we helpen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kastjes, inbouwapparatuur of een andere kleur werkblad. De monteurs van Keukenhuiz doen ook keukenrenovaties. Zo heeft u in Heerenveen binnen één dag een compleet vernieuwde keuken.

Meer weten?

De beste manier om te kijken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoekje aan onze showroom. Terwijl u de verschillende opties bekijkt, zetten wij vast een kopje vers gemalen koffie of thee uit onze Quooker klaar. U vindt onze showroom in het Friese de Westereen, minder dan driekwartier rijden vanaf Roden. Neem nu contact met ons op en we vertellen u graag meer over het ontwerpen en monteren van onze keukens in Roden.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak