Menu
Keukens in Friesland

Keukens in Friesland

De dag begint er ‘s ochtends met een kopje koffie en een goed ontbijt. En eindigt er in de avond, wanneer u er de dag doorneemt onder het genot van een heerlijke zelf gekookte maaltijd. Geen wonder dat de keuken vaak gezien wordt als het hart van een woning. Belangrijk is het dan wel dat het een fijne plek is om te zijn. Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Dan heten we u van harte welkom bij Keukenhuiz in Zwaagwesteinde. Wij leveren keukens in Friesland in diverse stijlen.

Keukens Friesland Keukens in Friesland

Keukens in Friesland in diverse stijlen

Smaken verschillen, ook als het over keukens gaat. Wij ontwerpen dan ook nooit twee keer dezelfde keuken. Ieder ontwerp is namelijk toegespitst op uw eigen smaak. Dankzij een driedimensionaal ontwerp ziet u precies hoe uw toekomstige keuken eruit komt te zien en kunt u kiezen uit diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

Hoe werkt dat precies?

Voordat u een keuken uitzoekt, kunt u vast wat keukeninspiratie opdoen. Het ontwerpen van uw droomkeuken begint vervolgens met een persoonlijk gesprek. Samen zetten we al uw wensen en behoeftes op een rij. Welke stijl vindt u mooi en welke materialen passen daarbij? Kiest u voor stoere zwarte hendels of greeploos? Wilt u een industrieel betonnen werkblad of liever modern hoogglans wit? En wat is precies uw budget?

Zo’n gesprek kan dus best wel even duren, maar zo zorgen we er wel voor dat uw keuken straks anders is dan andere keukens in Friesland, voor een goede prijs uiteraard. Naar aanleiding van de door u goedgekeurde driedimensionale tekening maken wij een offerte. Dit is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets. Wij vragen ook geen aanbetaling, u kunt dus rustig nadenken over uw opties.

Keukenrenovatie

Is een compleet nieuwe keuken niet nodig, maar kan hij wel een update gebruiken? U kunt ook bij ons terecht voor keukenrenovatie. Voor nieuwe kastjes bijvoorbeeld, vervangende inbouwapparatuur of een ander werkblad. Onze monteurs laten uw keuken er weer helemaal als nieuw uitzien. En dat allemaal in één dag!

Klinkt interessant?

Een bezoekje aan onze showroom in Friesland is de beste manier om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar! En de thee natuurlijk ook. Kunt u direct de Quooker uitproberen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen om direct te horen hoe wij u kunnen helpen aan een nieuwe plek om uw culinaire dromen waar te maken.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak