Menu
Showroom

Showroom

Onontbeerlijk voor een verantwoorde keuze is het kunnen voelen en beleven van de door u gewenste keuken. Onze zeer royale, modern ingerichte en sfeervolle showroom biedt volop inspiratie en is van alle gemakken voorzien. Dit in combinatie met een op maat gesneden keukenadvies en ons driedimensionale tekenprogramma maakt het kopen van een keuken voor u tot een prettige ervaring. Natuurlijk kunt u ook op onze website de diverse keukenstijlen alvast op uw gemak bekijken.

Onze showroom van ruim 800m² is goed bereikbaar en gevestigd in een bekend Fries dorpsbeeld, er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en ook uw kinderen zullen zich prima vermaken in onze speciaal ingerichte speelhoek!

Graag tot ziens bij KeukenHuiz de Westereen.

 Onze openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 09.30 – 17:00

 

Monsterhoek

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact