Menu
Montage

Montage

Montage bij KeukenHuiz

U ziet misschien erg op tegen de onvermijdelijke ‘verbouwing’ die het plaatsen van een nieuwe keuken met zich meebrengt. Een geruststellende gedachte van installatie van uw nieuwe keuken door KeukenHuiz is het feit dat u niet zelf een keukenmonteur hoeft te regelen. KeukenHuiz heeft vaste afspraken met uitsluitend erkende en gediplomeerde vakmensen. Die worden door ons voor al het benodigde (voor)werk ingezet. Wij werken met vaste netto montagetarieven, zodat u op voorhand weet wat de montagepost bedraagt. Desgewenst maken wij een netto prijsopgave voor alle voorbereidende installatie, stukadoor of schilderwerkzaamheden.

Bezorging bij KeukenHuiz

Eveneens geruststellend is de gedachte dat de bezorging van uw nieuwe keuken in goede handen is. Al onze keukens worden bezorgd door Hans Brolsma Transporten te Zwaagwesteinde. Hans Brolsma is al jaren specialist op het gebied van transport in duurzame materialen, zo rijdt hij onder andere voor het Noord Nederlands Orkest. Met dank aan zijn ervaring en het beschikken over uitstekend materiaal wordt uw nieuwe keuken perfect en altijd volgens planning geleverd..

 

steeksleutel

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact