Menu
Keukens in Dokkum

Keukens in Dokkum

Begin en eindig de dag op een plek waar u zich prettig voelt. Van ontbijt tot avondeten; de keuken is de plek waar u met liefde nieuwe recepten uitprobeert. Maar voldoet hij wel aan al uw wensen? Is de keuken ietwat gedateerd of werken bepaalde cruciale apparaten niet meer?

In de showroom van Keukenhuiz in de Westereen vindt u de mooiste exemplaren. Al onze keukens kunnen we bij uw thuis in Dokkum plaatsen. We kunnen u zowel van dienst zijn met een nieuwe keuken als met een keukenrenovatie. Neem contact met ons op.

Keukens Dokkum Keukens in Dokkum

Keukens in Dokkum in verschillende ontwerpen

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn eigen smaak, ook als het om keukens gaat. Welke droomkeuken heeft u voor ogen? Landelijk of juist industrieel? Kiest u voor modern hoogglans wit of een bijzondere eikenhout? En wat is uw budget? Welke stijl u ook heeft en welke materialen uw voorkeur genieten; wij maken graag een driedimensionale tekening voor u.

Keukeninspiratie

We doen hoe dan ook ons uiterste best om uw droom werkelijkheid te maken. Om te ontdekken wat wij al eens gemaakt hebben, kunt u vast keukeninspiratie opdoen. Wij kunnen alle soorten en maten voor u maken, bijvoorbeeld:

Bij ons kunt u zelf uw wensen aangeven, hiedoor kunnen wij op voorhand geen uitspraken doen over de prijs. Maar alle keukens in Dokkum, en zo ook uw keuken, blijven altijd prima betaalbaar. Bovendien offreren wij altijd met gespecificeerde netto prijzen, en vragen wij geen aanbetaling.

Keukenrenovatie

Ook als u geen compleet nieuwe keuken wilt, kunnen we veel voor u betekenen. Is uw keuken bijvoorbeeld toe aan een nieuw werkblad of andere inbouwapparatuur? Onze monteurs maken uw keuken weer geheel als nieuw. En dat allemaal in één dag! Lees wat keukenrenovatie voor u kan betekenen.

Interesse?

De beste manier om te ontdekken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoek aan onze showroom. Deze bevindt zich slecht een kwartier rijden vanaf Dokkum. In de showroom zetten wij u graag een vers gemalen kopje koffie, of thee uit de Quooker. We vertellen u graag meer over het ontwerpen en het leveren van onze keukens in Dokkum, neem hierover nu contact met ons op.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak