Menu
Onze merken

Onze merken

logo Met gepaste trots laten wij u graag kennis maken met ons topmerk Schüller Keukens.
Schüller keukens is met haar diverse lijnen voor iedere consument bereikbaar. Bovendien is Schüller Keukens een milieubewuste onderneming met een PEFC-certificering. Dit betekent dat het bedrijf Schüller verantwoordelijk omgaat met hout en dat u een ‘groene’ topkeuken krijgt. Dit vinden wij bij KeukenHuiz niet onbelangrijk en daarom zijn wij de trotse leverancier van Schüller Keukens in Friesland.! 
vivari-ks Exclusief voor KeukenHuiz klanten is VIVARI. Een kwaliteitskeuken, speciaal voor ons in Duitsland geproduceerd door één van de grootste, meest innovatieve keukenfabrikanten. Het productieproces is zodanig geoptimaliseerd dat deze fabriek een constant hoog kwaliteitsniveau kan aanhouden. VIVARI is daardoor een huismerk dat zich kan meten met bekende topmerken in de keukenbranche, maar zich daarvan sterk onderscheidt in prijsstelling.
logo_tristar Met onze fabrikant Tristar keukens gaan wij verder waar anderen stoppen, Tristar biedt maatwerk keukens tot in detail. Massief eiken, noesten, klassieke schouwen op maat, greeploos hoogglans zonder passtukken of robuust houtfineer? Bij Tristar keukens is alles mogelijk! Alle fronten zijn bij Tristar keukens leverbaar in door u gewenste RAL kleuren zonder meerprijs.

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact