Menu
De Quooker

De Quooker

Een ware revolutie …In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Of bruisend water!
Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.

Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. En wij zijn officiële dealer.

KeukenHuiz is Quooker dealer

Direct kokend water met Quooker Fusion

U kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig,
en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik  maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.


Alles uit één kraan. 

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor een. Een kraan die alle andere overbodig maakt. De langverwachte Quooker Fusion. Volmaakt in alle opzichten. Met dubbel-druk-draai bedieningsknop voor volmaakte veiligheid.

De Fusion is een mengkraan en kokend-water-kraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid. Met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

In een simpele handomdraai dient de Fusion elk gemak in het huishouden. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Nieuw: de Quooker CUBE

Even een fijn glas limonade maken of een heerlijke cocktail van tintelend fris water. U maakt ook dit sneller dan in een handomdraai met de Quooker CUBE.

Om bruisend water uit de kraan te krijgen, drukt en draait u één keer. U ziet de lichtring nu blauw worden. Bij kokend water is de kleur rood.

De CUBE is te combineren met de Fusion. Zo heeft u dus één kraan voor zowel kokend als fris tintelend water.

Ervaar ‘m zelf!

Zelf eens kennis maken met de Quooker en alle mogelijkheden? Kom gerust eens langs. We demonstreren het u graag in onze showroom.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak