Menu
Keukens in Leeuwarden

Keukens in Leeuwarden

Een plek waar u de dag begint met een ontbijt en waar u ‘s avonds de dag doorneemt, onder genot van een heerlijke maaltijd. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die u in al deze behoeften voorziet? Stap dan eens binnen bij KeukenHuiz in de Westereen. We leveren keukens in Leeuwarden in alle stijlen die u zich maar kunt wensen.

Keukens Leeuwarden

Keukens in Leeuwarden naar eigen ontwerp

Ieder mens is uniek en daarom maken wij iedere keuken voor onze klant uniek. We luisteren graag naar hoe u uw droomkeuken voor ogen heeft. Welke stijl en welke materialen u daarbij wilt gebruiken, en welk budget u hiervoor heeft. Op die manier is uw keuken altijd unieker dan alle andere keukens in Leeuwarden, Friesland en de rest van de wereld! Omdat u zelf uw wensen aangeeft, is dit bepalend voor de prijsstelling. Maar alle keukens, en zo ook uw keuken, blijven altijd prima betaalbaar. Bovendien offeren wij altijd met gespecificeerde netto prijzen, en vragen wij geen aanbetaling.

Keukens in diverse stijlen

We doen dan ook ons uiterste best om uw droom om te zetten in een driedimensionaal ontwerp. U kunt in ieder geval alvast kiezen uit diverse stijlen keukens, waaronder:

We leveren alle keukens in Leeuwarden geheel naar uw eigen smaak en natuurlijk ook geheel op maat. Want de keuken moet uiteraard naadloos in uw woning passen. Naast de stijl en de afmeting, heeft u ook de keuze in de meest uiteenlopende materialen. Gaat u bijvoorbeeld voor een betonnen werkblad of kiest u toch voor modern hoogglans wit? Bekijk onze projecten en doe alvast inspiratie op!

Keukenrenovatie

Ook als u geen nieuwe keuken nodig heeft kunnen we veel voor u betekenen. Heeft uw keuken bijvoorbeeld nieuwe kastjes nodig? Of moet uw inbouwapparatuur vervangen worden? Onze monteurs kunnen uw keuken weer geheel als nieuw maken. En dat allemaal in één dag! Lees wat keukenrenovatie door KeukenHuiz voor u kan betekenen.

Interesse toegenomen?

Is uw interesse toegenomen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, dan bereiden wij u graag een vers gemalen kopje koffie, of een kopje thee uit de Quoocker!  U vindt onze showroom in het Friese de Westereen, 20 minuten rijden van Leeuwarden. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer over het ontwerpen en leveren van uw  nieuwe keuken in Leeuwarden.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak