Menu
Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

KeukenHuiz is met het Second Life Keukenrenovatie-concept uniek in Friesland! Met het Second Life programma geven bieden wij op voordelige wijze geheel nieuwe deuren voor ‘gedateerde’ keukens waarvan de techniek nog optimaal is, en de komende jaren nog goed zal functioneren.

Doordat alle fronten en passtukken in iedere maatvoering vervangen kunnen worden van uw bestaande keuken (ongeacht het merk) krijgt uw keuken een geheel nieuwe uitstraling. Dit alles voor een voordeligere prijs dan een geheel nieuwe keuken. Onze monteurs maken uw keuken in één dag weer als nieuw!  Ook voor het vervangen van inbouwapparatuur of keukenaccessoires bent u bij KeukenHuiz aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over keukenrenovatie, of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

keukenrenovatie keukenhuiz friesland

Ook voor het vervangen van uw inbouwapparatuur zijn wij u graag van dienst.

Keukenrenovatie Friesland

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact