Menu
Keukens in Grootegast

Keukens in Grootegast

De keuken, u brengt er regelmatig tijd door, dan wilt u natuurlijk wel dat die er precies zo uitziet als u dat wilt. Helemaal naar uw smaak en perfect voor de manier waarop u hem gebruikt. Bij Keukenhuiz bent u dan aan het juiste adres. Toe aan een nieuwe keuken of renovatie? Wij leveren en monteren keukens in Grootegast, in iedere stijl die u zich maar kunt wensen.

Keukens in Grootegast Keuken Grootegast

Keukens in Grootegast op maat en in verschillende stijlen

Want dat is waar het mee begint, het uitzoeken van een nieuwe plek om te koken. Natuurlijk in de stijl die het beste bij u past. Industrieel met veel grijs en beton of juist landelijk met warm eiken een gebroken witte tinten? En vergeet niet na te denken over hoe en hoeveel u kookt. Heeft u zes pitten nodig of zijn vier voldoende? Wilt u een gezellig kookeiland of een rechttoe-rechtaan blok in de hoek?

Deze en meer vragen behandelen we tijdens een uitgebreid gesprek in onze showroom, waarbij we u meenemen langs alle opties en stijlen. Na afloop maken we een driedimensionale tekening en offerte met netto prijs voor u. Helemaal vrijblijvend, u hoeft dan dus niks te betalen.

Uw eigen droomkeuken

Voor u zo’n gesprek ingaat, raden wij aan om vast wat rond te kijken. In de showroom of op onze website kunt u gemakkelijk keukeninspiratie opdoen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze volgende keukens:

We leveren en monteren alle keukens in Grootegast wanneer u dat uitkomt.

Keukenrenovatie

Wilt u geen compleet nieuwe keuken, maar kan die van u wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen we helpen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kastjes, inbouwapparatuur of een andere kleur werkblad. De monteurs van Keukenhuiz doen ook keukenrenovaties. Zo heeft u in Heerenveen binnen één dag een compleet vernieuwde keuken.

Klinkt goed?

Kom eens een kijkje nemen in onze ‘keuken’ door langs te komen in de showroom. Terwijl u de verschillende opties bekijkt, zetten wij alvast een kopje vers gemalen koffie of thee uit onze Quooker voor u klaar. U vindt onze showroom in het Friese de Westereen, ongeveer een half uur rijden vanuit Grootegast. Neem nu contact met ons op en we vertellen u meer over het ontwerpen en monteren van onze keukens in Grootegast.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact