Over ons

Over ons

Geen mens is gelijk! Maar wij van keukenhuiz hebben wel allemaal een ding gemeen, namelijk een grote passie voor keukeninrichting. Onze keukens zijn nooit standaard en daarom altijd herkenbaar, omdat we vinden dat een nieuwe keuken iets bijzonders moet zijn en blijven.

In onze showroom garanderen wij altijd een zeer actueel aanbod. Variërend van minimalistisch strak of juist landelijk klassiek in alle prijsklassen. Omdat we de meest veelzijdige keukenleverancier van Friesland willen zijn spannen we ons dagelijks in om de juiste producten van verschillende fabrikanten perfect op elkaar af te stemmen. Deze samenstellingen worden zichtbaar in onze bijzonder inspirerende showroom, zodat u naar hartenlust uw wensen uit kunt laten komen. Eenmaal samen dé combinatie gemaakt? Wij beelden het ontwerp van uw dromen volledig driedimensionaal en levensecht uit. Hiervoor verwelkomen wij u in onze unieke 3D-studio onder het genot van een verse koffie of cappuccino! We geven daarbij middels een gespecificeerde offerte gewoon aan wat de door u gewenste opstelling kost. Prijstransparantie tot in detail noemen wij dat, en zo hoort het toch ook?

keuken-tekening

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact