Menu
Over ons

Over ons

Geen mens is gelijk! Maar wij van keukenhuiz hebben wel allemaal een ding gemeen, namelijk een grote passie voor keukeninrichting. Onze keukens zijn nooit standaard en daarom altijd herkenbaar, omdat we vinden dat een nieuwe keuken iets bijzonders moet zijn en blijven.

In onze showroom garanderen wij altijd een zeer actueel aanbod. Variërend van minimalistisch strak of juist landelijk klassiek in alle prijsklassen. Omdat we de meest veelzijdige keukenleverancier van Friesland willen zijn doen wij dagelijks ons uiterste best om de juiste producten van verschillende fabrikanten perfect op elkaar af te stemmen. Deze samenstellingen worden zichtbaar in onze bijzonder inspirerende showroom, zodat u naar hartenlust uw wensen uit kunt laten komen. Eenmaal samen dé combinatie gemaakt? Wij beelden het ontwerp van uw dromen volledig driedimensionaal en in kleur uit. En geven daarbij middels een gespecificeerde offerte gewoon aan wat de door u gewenste opstelling kost. Prijstransparantie tot in detail noemen wij dat, en zo hoort het toch ook?

keuken-tekening

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact