Massief houten keuken

Massief houten keuken

Op zoek naar een massief houten keuken? KeukenHuiz creëert uw droomkeuken voor u. Van een stoere, robuuste houten keuken tot een keuken in een verfijnde greeploze uitvoering, wij helpen u met advies én een keuken op maat. We vertellen er graag meer over, of leiden u rond in onze showroom. Neem gerust contact met ons op, of lees verder over alle verschillende stijlen die dit type keuken rijk is.

Sfeerplaatje

Soorten hout en bewerking

Hout saai? Zeker niet – voor een massief houten keuken kan uit een breed scala aan verschillende houtsoorten, bewerkingen en afwerkingen gekozen worden. Ieder type hout en iedere afwerking geven de keuken een andere unieke look. Denk aan de verschillende soorten hout waaruit bij KeukenHuiz gekozen kan worden: eiken-, essen- of notenhout, altijd van de allerhoogste kwaliteit. Ga voor hout waar de noesten nog zichtbaar zijn voor een extra robuuste look, of voor hout zonder noesten voor een strakkere look. Verder is het mogelijk om de natuurlijke look van het hout te behouden, of om te kiezen voor een van onze RAL-kleuren. Ook een prachtige optie: ga voor een van onze beitskleuren en benadruk de natuurlijke uitstraling van het hout nog meer.

Onze unieke presentatie met massief houten keukenfronten

Ambachtelijke look, moderne techniek

De houten keukens van KeukenHuiz ademen de sfeer van een handgemaakte keuken, maar worden geproduceerd in een hypermoderne keukenfabriek. Dat zorgt ervoor dat elke keuken precies wordt zoals bedoeld: maatvast en met de perfecte afwerking. Zo garanderen we de allerhoogste kwaliteit in combinatie met de ambacht van onze gekwalificeerde meubelmakers. Dat is het maatwerk dat KeukenHuiz gegarandeerd levert.

Een robuuste keuken

Een massief houten keuken heeft een uitstraling die tegen een stootje kan. Een robuuste uitstraling, waarmee je qua design toch nog alle kanten op kunt. Zo’n keuken kan afgemaakt worden met allerlei details die deze robuustheid net iets verzachten of juist versterken. Denk aan de afwerking van de houten keukenkastjes: dikke of juist subtiele grepen – of zelfs een greeploze keuken. Een stoere, houten stollenwand (de zijwand, wang of het zijpaneel van je kast of keukeneiland) maakt de keuken nog nét wat grover. Of ga juist voor handgemaakte details, die de keuken helemaal bij u laten passen.

Massief houten keuken met luxe apparatuur

Uw nieuwe keuken wordt pas echt een fijne plek om te koken en te leven als de apparatuur die erin verwerkt is aansluit op uw wensen. Bij KeukenHuiz hebben we een breed assortiment aan fijne apparatuur, van de nieuwste ovens tot de meest luxe kookplaten. We zorgen ervoor dat de keuken precies aansluit op de apparatuur die u uitkiest. Dat is maatwerk, ongeacht waar u voor gaat. U mag van ons verwachten dat elke millimeter klopt.

Ontdek het zelf

In ons inspiratiecentrum laten wij u graag kennis maken met de mooie materialen waarmee onze keukens opgebouwd worden. Landelijke keukens, industriële keukens, eikenhouten keukens – we ontwerpen en bouwen ze met passie op maat. Ontdek alle details die uw massief houten keuken echt afmaken. De keuze is volledig aan u, en die kunt u het beste maken als u de opties in het echt heeft ervaren. U bent van harte welkom. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact