Menu
Duurzame keukeninrichting

Duurzame keukeninrichting

KeukenHuiz is uw partner op het gebied van duurzame keukeninrichting voor uw energiezuinige of energie-neutrale (nieuwbouw)woning t/m passiefhuis. Door diverse productscholingen beschikken wij over actuele kennis op het gebied van luchtventilatie en (plasma)recirculatie. Ook beschikken wij over een uitgebreide collectie duurzame LED verlichting. Tevens hebben wij unieke, sterk isolerende systemen voor een conventionele luchtafvoer door de buitenmuur, waarbij isolatiewaardes vergelijkbaar met HR++ beglazing gerealiseerd kunnen worden. Uiteraard mag ook de geavanceerde inductiekookplaat niet ontbreken bij uw gasloze woning. Graag denken wij met u mee!

Nu verkrijgbaar bij KeukenHuiz: Plasma elektrode van PlasGlary!

De eerste plasma elektroden op basis van 3 dimensionale luchtreiniging

De nieuwe innovatieve plasma elektrode PlasGlary is de eerste plasma elektroden op basis van 3 dimensionale luchtreiniging in de keuken.In tegenstelling tot andere plasma bronnen met oppervlakte ontlading, waarbij plasmawerking op de oppervlakte ontstaat en waar de lucht aan de oppervlakte voorbij stroomt, genegeerd de PlasGlary een volume plasma waar de lucht door de elektroden loopt. Op deze wijze wordt er beduiden meer plasma contact gegenereerd met de luchtstroom. Waardoor de reiniging van het luchtvolume aanzienlijk wordt verhoogd. De hoogwaardige koolstofmatten die nodig zijn voor de regeneratie van Ozon, zal ook bij een hogere vet belasting en hogere luchtsnelheden binnen dit systeem gewaarborgd blijven.

 

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact