Menu
3D-Keukenontwerp

3D-Keukenontwerp

Hebben we voldoende ruimte in onze nieuwe keuken? Is dit de juiste indeling? Is de kleurcombinatie in orde? Allemaal vragen die aan de orde komen in de oriëntatiefase van het kopen van een keuken. Het keukenontwerp tonen op een groot 3D scherm met de best mogelijke resolutie biedt antwoord op al deze vragen. Wij brengen uw nieuwe keuken visueel tot leven!

Onderstaande 3D tekening geeft een goed beeld hoe uw keuken eruit komt te zien, helemaal passend en op maat gemaakt.

Wat de kosten hiervoor zijn?
Wij doen dit gratis! Maakt vandaag nog een afspraak.

Eerste opzet 3d keukenontwerp

Uitgewerkt 3d keukenontwerp

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact