KeukenHuiz Keukens

KeukenHuiz Keukens

Exclusief voor KeukenHuiz klanten is ons huismerk: XENO!. Een kwaliteitskeuken, speciaal voor ons in Duitsland geproduceerd door één van de grootste, meest innovatieve keukenfabrikanten. Het productieproces is zodanig geoptimaliseerd dat deze fabriek een constant hoog kwaliteitsniveau kan aanhouden. Een KeukenHuiz Keuken is daardoor een huismerk dat zich kan meten met bekende topmerken in de keukenbranche, maar zich daarvan sterk onderscheidt in prijsstelling.
Een XENO keuken is uniek en honderd procent aangepast aan uw wensen en eisen. Elke keuken is standaard uitgerust met het nieuwste lade en deurscharniersysteem van Hettich, geschroefde rugwanden voor een constructief hoogwaardige kastopbouw, en kastbodems van 19MM dik corpusmateriaal, hierdoor zijn bijvoorbeeld LED spots vlak in bovenkastbodems te integreren.

Het programma is uitzonderlijk breed, variërend van landelijk of klassiek, tot zeer strak en modern. Maak ook kennis met onze huisselectie, en laat u verrassen door de zeer scherpe prijsstelling van dit topproduct!

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact