Menu
Slimme indeling voor een opgeruimde bijkeuken

Slimme indeling voor een opgeruimde bijkeuken

De bijkeuken is het verlengde van uw keuken. De plek waar vaak de wasmachine staat, de droger, en misschien heeft u zelfs een extra vriezer er geplaatst. En dan zijn er nog de andere spullen die misschien niet echt een duidelijke vaste plek hebben. Spullen die u niet perse aan iedereen hoeft te laten zien.

Eigenlijk zou u de bijkeuken veel liever wat georganiseerder zien. Gewoon, een opgeruimde plek om te wassen, te drogen en uw voorraadkast kunt bijvullen.

Herkenbaar? Dan helpen we u graag met een slimme indeling voor een opgeruimde bijkeuken.

Meer ruimte in de kleine bijkeuken

Door slim om te gaan met het kleine oppervlak, creëert u meer ruimte en oogt het opgeruimd. Onze multifunctionele bijkeukens van het merk Schüller doen precies dat door in de hoogte te werken, en niet alleen in de diepte. Bijvoorbeeld dankzij de stijlvolle hoge kasten die veel opbergruimte bieden.

Met uittrekelementen haalt u bijvoorbeeld in een handomdraai een droogrek tevoorschijn. Na gebruik kunt u het makkelijk weer terugschuiven en is het weer uit het zicht. Of denk aan de hoge smalle opbergsystemen voor de wasmanden, de strijkplank en (lege) kratten.

opgeruimde bijkeuken dankzij een hoge kastenwand

Voor elk oppervlak een oplossing

Voor elk plekje in de bijkeuken hebben we een oplossing die uw huishoudelijke taken net wat makkelijker maken. En wie weet zelfs leuker!

Rijoplossing voor langwerpige, smalle ruimtes
Voor smalle ruimtes bieden onze hoge smalle kasten van Schüller uitkomst. Ze bieden veel opbergruimte en zijn ook heel handig in gebruik. Zo kunt u de wasmanden eenvoudig opstapelen en zijn ze snel binnen handbereik.

De strijkplank, stofzuiger en bezems kunt u hier ook meteen een mooi eigen plekje geven. De afbeelding eerder op deze pagina geeft u een goede indruk van deze indeling.

Indeling in U-vorm
Heeft u een iets minder diepe bijkeuken, dan kunnen we het hele concept ook in u-vorm in uw bijkeuken plaatsen. Zie de afbeelding hieronder voor een impressie.

Passend bij de keuken (en de rest van uw woning)
We hebben de bijkeukens in verschillende, rustige kleuren. Zo past het altijd bij de stijl van uw woning en sluit het ook naadloos aan bij uw keuken.

Kunnen wij u ook helpen?

Bel of mail ons dan gerust eens. Langskomen mag ook. Dan kunt u deze bijkeuken-concepten echt eens goed van dichtbij bekijken en ons ondertussen al uw vragen stellen.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak