Schüller Keukens

Schüller Keukens

Schuller Keuken: Kwaliteit, Duurzaam en Betaalbaar

Bij een nieuwe keuken wilt u een combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Schüller keuken, een gerenommeerd Duits merk, biedt dit alles en meer. Schüller heeft veel keuze in ontwerpen, kleuren en accessoires voor uw nieuwe keuken of keukenrenovatie.

Wij nemen u graag mee door de vele voordelen van de Schüller keukens. Ook beantwoorden veelgestelde vragen zoals de kosten, de keuze in lades en fronten en de beschikbare accessoires.

De details binnenin een schüller keukenkast

Schuller Keukens kwaliteit

Schüller, ook wel Schueller genoemd, staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Deze goede reputatie komt door het zorgvuldige productieproces in Duitsland, waar Schüller Keukens met zorg worden gemaakt. Elk onderdeel van een Schüller keuken, hoe klein ook, wordt geproduceerd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Deze aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar. U ziet het terug in de nauwkeurige keuze van duurzame, hoogwaardige materialen en in de vooruitstrevende productietechnieken. Dit zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling, maar staat ook garant voor een lange levensduur.

Schuller test ieder onderdeel en zorgt dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen. Hierdoor bent u verzekerd van een keuken die zowel mooi als functioneel is.

Een duurzame keuken

Een belangrijk aspect van de kwaliteit van Schuller Keukens is de duurzaamheid. Bij Schüller Keukens zijn ze ook in het bezit van een PEFC-certificaat. Dit certificaat garandeert dat de hout- en papierproducten uit een duurzaam beheerd bos komen. Van de robuuste scharnieren tot de krasbestendige oppervlakken, elk element is gemaakt om lang mee te gaan. U krijgt dus een milieuvriendelijke keuken die bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Daarnaast biedt Schüller een garantie op hun keukens. Het merk belooft een product van hoge kwaliteit, dat is ontworpen om uw dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen.

Als u een Schüller keuken kiest, kiest u voor een keuken die lang mooi en functioneel blijft. Dit alles maakt Schüller keukens een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een mix van stijl, kwaliteit en duurzaamheid in hun huis.

Wat kost een Schuller keuken?

Overweegt u een Schuller keuken aan te schaffen? Dan is een van de belangrijkste vragen die opkomt: wat zijn de kosten? De prijs van een Schuller keuken kan variëren door verschillende factoren en staat niet vast. Dit zorgt ervoor dat de keukens toegankelijk zijn voor verschillende budgetten.

  • Eén van de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden, is de grootte van de keuken. Logischerwijs zal een grotere keuken hoger geprijsd zijn dan een kleinere keuken.
  • Een andere belangrijke factor is het gekozen model. Schuller biedt keukenmodellen, variërend van eenvoudig, klassiek, natuurlijk of modern. Elk model heeft zijn unieke kenmerken en materialen, wat van invloed is op de prijs. Een model met complexere ontwerpdetails zal doorgaans meer kosten dan een eenvoudiger model.
  • De keuze van de fronten speelt ook een cruciale rol in de totale kosten. Schüller biedt meerdere opties, waaronder verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. De keuze voor een unieke afwerking of een speciale kleur kan de prijs van de keuken verhogen. Dit geeft u wel de mogelijkheid om een keuken te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en interieur.
  • Accessoires zijn eveneens een belangrijk element in het kostenplaatje. Het toevoegen van accessoires en elektrische apparaten verbetert de functionaliteit uw keuken, maar verhoogt ook de kosten.
Moderne, landelijke keuken van Schüller

 

Schüller heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.Om erachter te komen wat uw Schüller keuken kost, kunt u de Schüller keukens prijslijst te raadplegen. Deze prijslijst is beschikbaar bij KeukenHuiz Zwaagwesteind en biedt een gedetailleerd overzicht van de kosten van verschillende modellen, fronten en accessoires. In onze showroom kunt u de prijslijst inzien en deskundig advies krijgen. Dit kan u helpen de juiste keuzes binnen uw budget te maken.

Een ergonomische keuken

Bij Schüller ligt de focus op ergonomisch ontwerp, afgestemd op persoonlijke behoeften voor optimaal comfort en functionaliteit. De keukens zijn aanpasbaar aan uw lichaamslengte met diverse werkbladdiktes en plinthoogtes. De korpushoogte en diepte zorgen voor maximale benutting van de ruimte. Daarnaast heeft Schüller slimme oplossingen zoals hoog ingebouwde elektrische apparaten en handige uittrekbare binnenladen voor ergonomisch gebruiksgemak.

Hoog ingebouwde apparatuur bij Schüller keukens

 

De Schuller keuken Fronten

Het karakter van een keuken hangt grotendeels af van de fronten. U kiest zelf de vorm, kleur en het soort oppervlak.

  • Houtfronten: Bieden een natuurlijke, warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Ideaal voor een gezellige en traditionele keukenstijl.
  • Lakfronten: Glad, glanzend, satijn, fluweel of mat voor moderne en strakke uitstraling. Ze zijn duurzaam en makkelijk schoon te houden. Schüller biedt laklaminaat, maar ook UV-lak.
  • Kunststof fronten: Deze zijn praktisch, kostenefficiënt en veelzijdig. Beschikbaar in diverse kleuren en patronen, perfect voor een functionele en stijlvolle keuken.
  • Glasfronten: Voor een luxe en elegante uitstraling. Beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, ideaal voor een chique en hedendaagse keuken.

Voor het huidige aanbod kunt de fronten van Schüller bekijken op hun website door hier te klikken.

Accessoires van Schüller

Bij Schüller is het ontwerp én het aanbod aan accessoires belangrijk om uw keukenervaring te verbeteren. Naast de extra functionaliteiten die u krijgt, past het ontwerp ook naadloos in uw keuken.

Opbergsystemen van Schuller

Een van de meest populaire categorieën in het assortiment van Schuller is hun innovatieve opbergsystemen. Deze systemen zijn ontworpen om maximale opslagruimte te bieden en tegelijkertijd een makkelijke toegang tot uw keukengerei. Van uitschuifbare lades tot slimme hoekoplossingen, deze opbergsystemen maken optimaal gebruik van elke centimeter van uw keuken.

De opbergsystemen van Schüller bieden een oplossing op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van potten en pannen. Ook kunt u ze gebruiken om kruiden en specerijen te organiseren. Daarnaast bieden ze een handige plek om uw bestek op te bergen.

Opberglades van Schuller keukens

 

Hoekkasten in keukens zijn vaak moeilijk te bereiken en worden niet efficiënt gebruikt. Schüller’s slimme oplossingen maken het makkelijk om bij al uw spullen te komen. Daarnaast wordt de ruimte optimaal gebruikt door gebruik te maken van draaiende carrousels en uittrekbare rekken.

Carrousel voor hoekkast

 

Verlichting van Schüller

Daarnaast biedt Schüller geavanceerde verlichting aan. Goede verlichting is belangrijk in elke keuken, niet alleen voor functie, maar ook voor sfeer. Schuller biedt een verscheidenheid aan onderbouw-, kast-, lade- en plafondverlichting. Zo kunt u de perfecte verlichting kiezen die past bij uw praktische behoeften en uw persoonlijke stijl.

De verlichting van Schüller is energiezuinig en als extraatje kunt u deze verlichting ook ‘smart’ bedienen via een afstandsbediening, uw telefoon, tablet of spraakbesturing.

Kortom, met een Schüller keuken zijn de opties eindeloos. U krijgt gegarandeerd een keuken die mooi en functioneel is, en ook perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact