Menu
Keukens in Heerenveen

Keukens in Heerenveen

Uw begint uw dag er met een voedzaam ontbijtje en eindigt er met een heerlijk diner, uw droomkeuken. Een keuken waarvan  u natuurlijk wilt dat deze er precies zo uitziet als u wenst. Helemaal naar uw smaak en perfect voor de manier waarop u hem gebruikt. Bij Keukenhuiz bent u aan het goede adres, wij leveren en monteren keukens in Heerenveen, in iedere stijl die u zich maar kunt wensen.

Luxe keuken in Heerenveen!

Alle stijlen keukens in Heerenveen

Want dat is waar het mee begint, het uitzoeken van een nieuwe plek om te koken. Allereerst met de stijl die het beste bij u past. Industrieel met veel grijs en beton of juist landelijk met warm eiken een gebroken witte tinten? En vergeet niet na te denken over hoe en hoeveel u kookt. Heeft u zes pitten nodig of zijn vier voldoende? Wilt u een gezellig kookeiland of een rechttoe-rechtaan blok in de hoek?

Deze en meer vragen behandelen we tijdens een uitgebreid gesprek in onze showroom, waarbij we u meenemen langs alle opties en stijlen. Na afloop maken we een driedimensionale tekening en offerte met netto prijs voor u, geheel vrijblijvend.

Uw eigen droomkeuken

Voor u zo’n gesprek ingaat, raden wij u aan zich alvast te verdiepen in de verschillende soorten keukens. In de showroom of op onze website kunt u gemakkelijk keukeninspiratie opdoen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze volgende keukens:

We leveren en monteren alle keukens in Heerenveen wanneer u wilt.

Keukenrenovatie

Wilt u geen compleet nieuwe keuken, maar kan die van u wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen we helpen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kastjes, inbouwapparatuur of een andere kleur werkblad. De monteurs van Keukenhuiz doen ook keukenrenovaties. Zo heeft u in Heerenveen binnen één dag een compleet vernieuwde keuken.

Klinkt goed?

De beste manier om te kijken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoekje aan onze showroom. Terwijl u de verschillende opties bekijkt, zetten wij vast een kopje vers gemalen koffie of thee uit onze Quooker klaar. U vindt onze showroom in het Friese de Westereen, iets meer dan een half uur rijden vanaf Heerenveen. Neem nu contact met ons op en we vertellen u meer over het ontwerpen en monteren van onze keukens in Heerenveen.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak