Menu
Kookplaat met afzuiging

Kookplaat met afzuiging

Heeft u tijdens het koken ook altijd last van die kookdampen? Heeft u veel vetafzetting bovenop de afzuigkap, wat lastig schoon te maken is als het eenmaal aangekoekt zit? Hangen de eetgeuren nog lang in de woonruimte? Dan is een kookplaat met afzuiging erg interessant om te overwegen.

Met een afzuigsysteem verwerkt in de kookplaat, heeft u al het bovenstaande niet meer. Dus een vetafzetting meer, geen hinderlijke dampen, geen geuren maar ook geen lawaai. U kunt zich volop concentreren op het koken en op uw eventuele gasten. En het staat nog fraai ook!

Zelf de kookplaat eens live bekijken?

Maak een afspraak

De voordelen van afzuiging in de kookplaat

  • Ideaal voor een kookeiland
    U hoeft namelijk geen afzuiging boven het kookeiland te plaatsen
  • Extra ruimte
    Zonder die grote opvallende afzuigkap, creeert u extra ruimte. En het oogt ook gewoon veel ruimer
  • Geen kookdampen
    Kookdampen en geuren krijgen geen kans om op te stijgen. Die worden meteen opgezogen

Zelf de kookplaat eens live bekijken?

Kom eens langs en we laten u uitgebreid kennismaken met dit afzuigsysteem. We kunnen dan ook de mogelijkheden voor bij u thuis doornemen. Gewoon geheel

Maak een afspraak

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact