Menu
Keukens in Groningen

Keukens in Groningen

De keuken is een plek waar je veel tijd doorbrengt op een dag. Dus bij het kopen van een nieuwe keuken voor uw woning in Groningen, wilt u dan ook de juiste keuzes maken. We helpen u graag bij elke stap naar die droomkeuken.

Bij Keukenhuiz werken we samen met verschillende fabrikanten. Daardoor kunnen we vrijwel alles voor u realiseren. U vindt ons in De Westereen. Via de N355 is dat zo’n 47 minuten met de auto vanaf Groningen stad (of we komen bij u!).


Luxe maatwerkkeuken in Groningen!

Welke stijl keuken voor uw woning in Groningen?

Een keuken moet naast mooi vooral ook erg praktisch zijn. Denk dus aan de indeling van inbouwapparatuur, de handgrepen (of juist geen handgrepen) etc.

Bekijk alvast een klein deel van onze topcollecties:

Combineren van ideeën

Er is oneindig veel mogelijk. In onze showroom kunt u daar een goede impressie van krijgen. Samen met u maken onze adviseurs een combinatie van ideeën, wensen, kleuren en materialen. En daar nemen ze echt even goed de tijd voor. Alles om er voor te zorgen dat u straks echt tevreden bent over het ontwerp. Geen detail wordt overgeslagen.

Uw ontwerp in 3D en in kleur

Eenmaal samen de combinatie gemaakt? Dan beelden we het ontwerp van uw droomkeuken volledig driedimensionaal en in kleur uit. En geven daarbij middels een gespecificeerde offerte gewoon aan wat de door u gewenste opstelling kost.

Dit is geheel vrijblijvend en kost u dus helemaal niets. Wij vragen ook geen aanbetaling, u kunt dus rustig nadenken over uw opties.

Levering en plaatsen keuken

Van A tot Z regelen we alles voor u. U hoeft dus geen keukenmonteur te regelen, die hebben we zelf in huis. Hij zorgt voor al het werk, van installatie tot stucwerkzaamheden tot schilderen.

Interesse?

De beste manier om een kijkje in onze ‘keukens’ te nemen is natuurlijk door een bezoek aan onze showroom. Deze bevindt zich ongeveer driekwartier rijden vanaf Groningen. In de showroom zetten wij u graag een vers gemalen kopje koffie, of thee uit de Quooker. We vertellen u graag meer over het ontwerpen en het leveren van onze keukens in Groningen, neem hierover nu contact met ons op.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak