Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Bij KeukenHuiz hebben we één grote passie: keukeninrichting. Bij ons vind je geen standaard keukens. Ze zijn allemaal uniek. Dat is ook wat we altijd nastreven: een nieuwe keuken die bijzonder is én blijft. Zo fabriceert onze maatwerkfabrikant al meer dan 35 jaar keukens in alle soorten en maten. Bij ons kun je dus bouwen op decennia aan ervaring.

Oerdegelijke Hollandse makelij

Met onze collectie maatwerk keukens gaan wij verder waar anderen stoppen, mét oog voor detail. Massief, eiken, noesten, klassieke schouwen op maat, greeploos hoogglans zonder passtukken of robuust hout? Bij onze collectie op maat gemaakte keukens is alles mogelijk. Alle fronten zijn leverbaar in de RAL-kleuren die jij wilt, en dat zonder meerprijs. Zo kun je kiezen uit materiaal als massief, fineer, gezandstraald hout, acryl hoogglans, mdf-folie, mdf-zijde, hoogglans gelakt en melamine. En als je op zoek bent naar bijpassende interieurinrichting kun je ook bij ons terecht.

Met onze maatwerk keukens gaat het volgende altijd hand in hand:

  • Gedegen, Nederlands fabricaat
  • Dikke geschroefde achterwanden voor een solide constructie
  • Gehele productie in eigen huis
  • Keuze uit alle kleuren van RAL, Sikkens, Little Green en Farrow and Ball
  • Keuze uit meerdere modellen
  • Alle oliekleuren van Monocoat leverbaar

Op zoek naar een op maat gemaakte keuken? Dat is bij KeukenHuiz geen probleem! We hebben dezelfde mogelijkheden als bij de meubelmaker, met de finesse van een uiterst moderne keukenfabriek.

Kwaliteit, wat je ook kiest

Schüller, XENO en MadeByDas zijn onze merken. Alle drie bieden ze kwaliteitskeukens, ook als het gaat om maatwerk keukens. Milieubewust, innovatief en gedetailleerd zijn slechts een aantal van de eigenschappen waarmee de keukens van hun hand zich onderscheiden. Het moge duidelijk zijn: welk merk je voor je keuken ook kiest, je zit altijd goed. Ontdek onze merken in onze showroom!

Alles naar jouw wens

Bij het aanschaffen van jouw maatwerk keuken gaat een heel proces vooraf. Zo moet de stijl aansluiten op al jouw persoonlijke wensen en smaak. Dat niet alleen: je keuken moet praktisch zijn en voorzien van de laatste snufjes. Bij ons vind je daarom een uitgebreid aanbod en heb je genoeg om uit te kiezen. Als alles af is, moet je rondlopen in iets wat helemaal van jou is. Die droomkeuken kun je natuurlijk al in gedachten voor je zien, maar we kunnen het nog echter voor je maken. Voor het beste resultaat maken we een gratis 3D-ontwerp. waarmee je bijna letterlijk in je keuken rondloopt. Alles voor een optimale ervaring!

Volledige prijstransparantie

Als je in onze showroom langskomt, vind je naast onze maatwerk keukens verschillende andere stijlen. De keukens van nu. Denk daarbij bijvoorbeeld aan greeploze, landelijke of moderne keukens. Als de meest veelzijdige keukenleverancier van Friesland doen we altijd ons best om de producten van verschillende fabrikanten op elkaar af te stemmen. En dat zie je! In onze inspirerende showroom zie je de magie van alle samenstellingen volledig tot z’n recht komen. Zo zou je je zomaar eens in jouw droomkeuken kunnen wanen. Als je je keuze hebt gemaakt, beelden we het ontwerp in 3D en kleur uit en ontvang je van ons een gespecificeerde offerte. Zo nemen we je van a tot b mee in het proces en bieden we volledige prijstransparantie.

Kom langs!

Heb je interesse en wil je graag langskomen om alle mogelijkheden van jouw toekomstige keuken te bespreken? Maak een afspraak met onze adviseurs op een moment dat jou uitkomt en kom langs in onze showroom. We nemen graag alle tijd om je van vrijblijvend en eerlijk advies te voorzien.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact