Klant aan het woord – landelijk moderne keuken in de landerijen van Drogeham

Klant aan het woord – landelijk moderne keuken in de landerijen van Drogeham

Klant aan het woord – landelijk moderne keuken in de landerijen van Drogeham

In de keuken van familie De Hoop-Postma kan menig kookliefhebber zijn hart ophalen. De landelijk moderne woonkeuken bezit alle technische snufjes die nodig zijn voor een aangename bereiding en bovendien staat sfeer hier voelbaar centraal. Gasten kijken toe op een kruk bij het kookeiland of schuiven aan bij de robuuste eettafel die uitzicht biedt op wat er in de keuken plaatsvindt. Hier ontmoeten stoer, landelijk en modern elkaar en is het geheel alles behalve 13 in een dozijn. En dat op een unieke plek middenin de landerijen van Drogeham.

 

Al het goede komt langzaam

De woning van Jan, Martha en dochter Tineke is de afgelopen jaren stukje bij beetje verbouwd tot een ruim en landelijk woonhuis die de pluspunten van de prachtige plek benadrukt. Veel daglicht door grote raampartijen die het weidse uitzicht naar binnen halen. Zelfgemaakte meubelen van hout en staal die een stoere en tegelijk warme sfeer creëren. Natuurlijke materialen die zorgen voor eenheid en rust. Bewust namen Jan en Martha de tijd voor de verbouwing en besteedden ze veel aandacht aan de details; zeker toen de keuken aan de beurt was. Met de horeca-achtergrond van Martha waren de technische eisen voor de nieuwe keuken duidelijk. Daarnaast moest het hart van het huis waar ze de meeste tijd samen doorbrengen aansluiten bij hun Bourgondische leefstijl. Praktisch koken, verbinding, samen uitgebreid tafelen of genieten van een drankje in een sfeervolle woonkeuken die eigenheid uitstraalt, dát moest het worden. Met deze wensen gingen ze op zoek naar een passende keukenleverancier. Ze kwamen uit bij Keukenhuiz De Westereen.

Als we het doen, dan doen we het goed

Aan tafel bij Henry Huizenga van Keukenhuiz De Westereen worden de specifieke wensen van Jan en Martha aangevuld met advies over materiaalkeuze, de opbouw van de apparaten en de routing in de keuken die bijzonder praktisch is. Er wordt gekookt met pitcooking op de korte kant van het eiland met recht daar achter de koelkast en ovens binnen handbereik. Zo kijkt de kok recht voor zich uit op de eettafel en de barkrukken aan het eiland voor een optimale connectie met gasten; wel zo gezellig. Ook de spoelbak met spoelkraan en Quooker is binnen handbereik en de afstand tussen het kookeiland en de keuken is breed ontworpen zodat er gemakkelijk iemand achter langs kan lopen. De expertise van Keukenhuiz is hierbij zeer waardevol. Martha: “Onze specifieke wensen pasten niet bij een keukenleverancier die onderdeel is van een grote keten. We hebben ook altijd gezegd: als we het doen, dan doen we het goed. De ervaring van Keukenhuiz zorgde ervoor dat ons ideaalplaatje werd gerealiseerd, ook op het gebied van leidingwerk en apparaten waar we zelf niets van wisten. Die expertise heb je toch nodig om er een succes van te maken.”

Sta je ineens real life in je droomkeuken!

Voor een natuurlijke uitstraling die past bij de rest van de woning wordt gekozen voor een greeploze, matzwarte keuken met een blad van marmerlook. De basis blijft rustig met weinig tierlantijntjes, de details en accessoires brengen sfeer. Op advies van Keukenhuiz kiezen Jan en Martha voor alle apparatuur hetzelfde merk: AEG. Keukenhuiz werkt de ideeën uit in een 3D-tekening waardoor Jan en Martha ineens real life in hun droomkeuken staan. “Met zo’n tekening zie je direct of je de juiste keuzes hebt gemaakt of dat er nog iets gewijzigd moet worden. We hebben het afgemaakt met verlichting en een betonnen gietvloer en toen zagen we: dit moest het worden. En zo werd het ook.”

Precisiewerk

Jan: “Keukenhuiz is twee keer langs geweest om de keuken in te meten. De tweede keer was voor de zekerheid; ze laten niets aan het toeval over. Dat gaf mij een goed gevoel. De monteurs zijn ongeveer 4,5 dag bezig geweest met monteren. Ze voerden hun werk heel precies uit, tot op de millimeter nauwkeurig. Ik ben zelf ook handig dus weet wat ze doen, maar hun begeleiding heb ik zeer op prijs gesteld. Ook nadat hun werk erop zat heb ik iets gehad aan hun advies voor de afwerking. Wij zijn zeer tevreden over Keukenhuiz en kunnen dit een ieder aanbevelen. Zeker als je een unieke keuken wilt en op zoek bent naar goed advies op maat waar echt geluisterd wordt naar je wensen. Een keukenleverancier maakt dan toch het verschil en Keukenhuiz is meer dan dat!”

Keukenspecificaties

 

·         Apparatuur van AEG

·         Stoomoven + grilloven

·         Afzuiging groot vermogen, stille motor

·         Spotverlichting

·         Inbouw koffieapparaat

·         Quooker en spoelkraan geborsteld staal

·         Extra grote koelkast

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak