Massief houten keukens

Massief houten keukens

Massief houten keukens in Friesland

De hedendaagse massief houten keukens van KeukenHuiz ademen nog steeds de sfeer uit van een handgemaakte keuken, maar worden geproduceerd in een ultra moderne keukenfabriek. Hierdoor wordt een maatvastheid en finesse gecreëerd welke alleen mogelijk wordt gemaakt door een modern machinepark, in combinatie met een stukje ambachtelijk handwerk van gekwalificeerde meubelmakers. Met onze collectie maatwerkkeukens zijn wij uniek in Friesland. Alleen het beste eiken, essen of notenhout wordt toegepast. Met of zonder noesten? Gezandstraald of met handmatig geschraapte randen? Met deze collectie zijn al uw wensen realiseerbaar. Met deze collectie gaan wij verder waar anderen stoppen!

Sfeerplaatje

 

Kenmerken massief houten keukens:

Een massief houten keuken is een keuken met een degelijke uitstraling. Niet voor niets worden deze keukens vaak robuuste keukens genoemd! Verder kenmerkt de massief houten keuken zich door de fraaie afwerking, hieraan kunt u denken aan: dikke keukengrepen, robuuste houten stollenwanden, en handgemaakte details.

Uiteraard zijn ook massief houten keukens bij KeukenHuiz altijd voorzien van een moderne inhoud. Zodat u zich dagelijks thuis voelt in uw massief houten keuken, maar ook kunt genieten van alle comfortabele luxe waarmee de massief houten keukens van KeukenHuiz worden uitgerust.

Uitvoeringen van massief houten keukens:

KeukenHuiz levert massief houten keukens in alle soorten en maten, in onze showroom staan diverse massief houten keukens opgesteld. Deze presenteren wij op geheel eigen wijze, en zijn het bekijken meer dan waard. Zo hebben wij massief houten keukens in diverse RAL kleuren, of onze unieke eigen collectie met mooie beitskleuren; welke het karakter van de massief houten keukens nog meer benadrukken!

 

Onze unieke presentatie met massief houten keukenfronten

Onze unieke presentatie met massief houten keukenfronten. Wij bieden hiermee de meest uitgebreide collectie massief eiken, en eiken fineer keukens in Friesland!

Afwerkingen en combineren van massief houten keukens:

Massief houten keukens is waar veel mensen met een voorliefde voor echt hout voor kiezen. Bij KeukenHuiz krijgen we vaak de vraag hoe deze stijl keukens het beste gecombineerd kunnen worden.

In ons inspiratiecentrum laten wij u graag kennis maken met de mooie materialen waarmee onze keukens opgebouwd worden. Prachtige  natuursteen werkbladen of beton werkbladen versterken vaak de solide uitstraling van massief houten keukens. U kunt alle materialen bekijken en voelen in een sfeervolle omgeving. De collectie massief houten keukens bij KeukenHuiz is groot, u bent van harte welkom in onze showroom.

Massief eiken keuken, met matwitte zijwanden!

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact