Menu
Nieuwe keuken kopen

Nieuwe keuken kopen

De keuken is het kloppende hart in uw huis!

De keuken is het kloppende hart van uw huis. Hier begint en eindigt u uw dag. Met liefde maakt u er de heerlijkste maaltijden en schuift u wellicht ook aan tafel in de keuken? Daarom moet deze plek in uw woning een uitnodigend karakter hebben, waardoor u altijd zin heeft om de nieuwste recepten uit te proberen! Dat uitnodigende karakter zit hem in zoveel kleine dingen. Van het design en de indeling van het keukenmeubilair, tot het vinden van het perfecte handgreepje. Een keuken van KeukenHuiz moet herkenbaar zijn, daarom vinden wij de pijlers ‘harmonie en symmetrie’ als  keukenliefhebbers bijzonder belangrijk. KeukenHuiz levert prachtige nieuwe keukens tegen uiterst concurrerende prijzen. En biedt de juiste service tot ver na oplevering.

Bij de aanschaf van een keuken gaat een heel proces vooraf. Bij het vinden van uw droomkeuken is het belangrijk dat de stijl aansluit bij uw persoonlijke wensen en smaak. Daarnaast moet deze ook praktisch zijn ingericht en zijn voorzien van de gewenste apparatuur. KeukenHuiz heeft daarom een zeer uitgebreid aanbod van verschillende stijlen en collecties. Benieuwd hoe dit er bij u uit komt te zien? Voor het beste resultaat maken wij gratis een realistische 3D-Ontwerpen, passend bij uw interieur! Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Of bekijk alvast een  deel van onze topcollecties:

 

Nieuwe keuken kopen in Friesland

 

Dus woon je in Friesland en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Je zoektocht begint dan bij KeukenHuiz in Zwaagwesteinde!

 

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Wij zijn geopend

De Westereen, 23-03-2020

De impact van het Coronavirus gaat aan niemand voorbij. Ook bij KeukenHuiz hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van zowel onze klanten, als onze medewerkers, heeft voor ons de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd voelen we ons verantwoordelijk om onze werkzaamheden zo goed mogelijk te continueren.

Onze showroom is erg ruim opgezet en er is daarom voldoende ruimte om de aanbevolen afstand van 1,5 meter tussen personen te houden. Er zijn in onze showroom relatief weinig mensen tegelijk aanwezig. Zeker nu wij vooral op afspraak onze klanten verwelkomen. Voor een spontaan bezoek blijft u overigens hartelijk welkom!

Uiteraard hebben wij diverse maatregelen genomen die we graag toelichten.

Lees verder


Openingstijden & contact