Menu
Keukenrenovatie Groningen

Keukenrenovatie Groningen

Bent u uitgekeken op uw keuken maar is deze nog wel in prima staat? Of laten de keukenkastjes sporen van tijd zien? Dan is renovatie inderdaad een prima en betaalbare oplossing. Onze vakmensen komen graag bij u in Groningen om de keuken een geheel nieuwe uitstraling te geven. Hoe klein of groot de opknapbeurt ook mag zijn.

Wij zijn gevestigd in het Friese Zwaagwesteinde. Ongeveer een uur met de auto vanaf Groningen-stad.

renovatie landelijke keuken groningen

Hoe kunnen wij uw keuken in Groningen renoveren?

Hoe u ook maar wilt! Dat kan van simpelweg de keukendeurtjes of het fornuis vervangen tot nieuw inbouwapparatuur laten plaatsen. Of het vervangen van het complete aanrechtblad met gootsteen. Maar ook kranen kunnen soms wel toe zijn aan vervanging.

En alles doen we op maat. Moet ook wel, aangezien sommige kant-en-klare keukendeurtjes bijvoorbeeld qua afmetingen niet meer passen op een gedateerde keuken.

Duur en kosten

Hoe lang het opknappen duurt, is afhankelijk van uw wensen. U begrijpt dat het plaatsen van nieuwe deurtjes sneller gedaan is dan als u ook een nieuw aanrechtblad wilt. Wel beloven we dat u niet lang zonder uw keuken hoeft te leven.

Wat de kosten betreft: die bepaalt u zelf. Hoe meer u wilt laten opknappen in Groningen, hoe meer het u feitelijk ook gaat kosten. Toch is renovatie natuurlijk altijd nog goedkoper dan het plaatsen van een compleet nieuwe keuken.

Waarom Keukenhuiz?

  • We kijken altijd zeer kritisch naar onze producten. Daarom ligt de kwaliteit erg hoog
  • Ontzorging van A tot Z door onze vakmensen
  • Voor uw beeld maken we een realistisch 3D ontwerp
  • Onze service stopt niet bij de deur. Ook na de renovatie staan wij voor u klaar
  • Prijstransparantie tot in detail. Altijd aantrekkelijke netto prijzen

Renoveren of nieuwe keuken?

Soms is een nieuwe keuken misschien toch handiger. Bijvoorbeeld wanneer u niet helemaal tevreden bent over de indeling. Want dat kunnen we bij uw bestaande keuken moeilijk veranderen. En ook als uw keuken al vrij oud is en eigenlijk praktisch gezien uit elkaar valt van ouderdom, is het beter om voor nieuw te gaan. Ook dan helpen wij u graag. Want naast renovatie kunt u bij ons ook gewoon een nieuwe keuken komen uitzoeken.

Vragen?

Meer weten of inzicht in uw kosten ontvangen? Bel ons op 0511 44 91 54 of stuur ons uw bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak