Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

KeukenHuiz is met het Second Life-programma uniek op het gebied van keukenrenovatie in Friesland. Met het programma vervangen we je ‘gedateerde’ keukenonderdelen en krijg je er geheel nieuwe voor terug. Niet alleen een oplossing die beter is voor je portemonnee en tijd bespaart, maar ook nog eens heel duurzaam.

Een stuk goedkoper

Doordat het mogelijk is alle fronten en passtukken in iedere maatvoering te vervangen, krijgt jouw keuken (ongeacht het merk) een geheel nieuwe uitstraling. En dat ook nog eens veel goedkoper dan een geheel nieuwe keuken! Zo kost een gerenoveerde keuken vaak slechts € 5.000,- en in veel gevallen maar de helft van een nieuwe. Onze monteurs maken je keuken in één dag weer als nieuw. Afhankelijk van jouw wensen is er heel veel mogelijk, en dat altijd met hetzelfde resultaat als een nieuwe keuken.

Wat je wens ook is

Het mooie aan renoveren is dat je niet je gehele keuken hoeft aan te pakken. Zo kun je je oude keuken ook met het vervangen van slechts een aantal onderdelen opfrissen en voorzien van een compleet nieuwe look. Je kunt ervoor kiezen alleen je keukendeurtjes te vervangen, maar alleen nieuwe deurgrepen, werkbladen, spoelbakken en kranen zijn ook mogelijk. Vraag vooral naar ons assortiment, we helpen je graag een keuze te maken. Wanneer je aan inbouwapparatuur als een oven of magnetron zit te denken, moet je wel rekening houden met extra kosten. Het installeren van deze onderdelen behoeft soms extra werkzaamheden, zoals het trekken van een leiding.

Vrijblijvende offerte

Ben jij geïnteresseerd in ons Second Life-programma en een keukenrenovatie? Maak een afspraak! Vraag een vrijblijvende offerte aan, vul ons contactformulier in of bel ons op 0511 -44 91 54. We sturen een van onze adviseurs geheel vrijblijvend langs op een moment dat jouw het beste past. Samen nemen jullie jouw wensen door en brengen het kostenplaatje in kaart.

keukenrenovatie keukenhuiz friesland

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak

Kom langs in onze showroom

Wensen en ruimte inventarisatie
Vul de checklist in en KeukenHuiz kan op basis hiervan voor u aan de slag met het ontwerp van uw keuken en een prijsindicatie!

Naar de checklist

Openingstijden & contact