Menu
VIVARI Keukens

VIVARI Keukens

Exclusief voor KeukenHuiz klanten is VIVARI. Een kwaliteitskeuken, speciaal voor ons in Duitsland geproduceerd door één van de grootste, meest innovatieve keukenfabrikanten. Het productieproces is zodanig geoptimaliseerd dat deze fabriek een constant hoog kwaliteitsniveau kan aanhouden. VIVARI is daardoor een huismerk dat zich kan meten met bekende topmerken in de keukenbranche, maar zich daarvan sterk onderscheidt in prijsstelling.
Een VIVARI keuken is uniek en honderd procent aangepast aan uw wensen en eisen. Elke VIVARI keuken is standaard uitgerust met het nieuwste lade en deurscharniersysteem van Hettich, geschroefde rugwanden voor een constructief hoogwaardige kastopbouw, en kastbodems van 19MM dik corpusmateriaal, hierdoor zijn bijvoorbeeld LED spots vlak in bovenkastbodems te integreren.

Het programma van VIVARI keukens is uitzonderlijk breed, variërend van landelijk of klassiek, tot zeer strak en modern.Maak ook kennis met VIVARI keukens, en laat u verrassen door de zeer scherpe prijsstelling van dit topproduct!

 

Schuller13

Afspraak maken

Maak nu een afspraak
X

Wij helpen graag

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Contact