Menu
De Quooker

De Quooker

Een ware revolutie …In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert.
Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder.
Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.KeukenHuiz is dé Quooker dealer van Friesland!

 U kunt kiezen tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig,
en verkrijgbaar in acht kraanmodellen en drie finishes.

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik  maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.


Alles uit één kraan. De Quooker Fusion…

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor een. Een kraan die alle andere overbodig maakt.
De langverwachte Quooker Fusion. Volmaakt in alle opzichten. Met dubbel-druk-draai bedieningsknop voor volmaakte veiligheid.
De Fusion is een mengkraan en kokend-water-kraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid. Met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. In een simpele handomdraai dient de Fusion elk gemak in het huishouden. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

 

KeukenHuiz is de meest voordelige Quooker dealer van Friesland!

KeukenHuiz is de meest voordelige Quooker dealer van Friesland!

Kom eens langs in onze showroom!
We nemen graag alle tijd om u van vrijblijvend advies te voorzien. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak nu een afspraak