Menu
Keukens in Heerenveen

Keukens in Heerenveen

Waar begint u de dag met een voedzaam ontbijtje en eindigt u met een heerlijk diner? Juist, in de keuken. Dan wilt u natuurlijk wel dat die er precies zo uitziet als u wilt. Helemaal naar uw smaak en perfect voor de manier waarop u hem gebruikt. Bij Keukenhuiz bent u aan het goede adres. Wij leveren ook keukens in Heerenveen, in welke stijl u maar wilt.

Keukens Heerenveen

Alle stijlen keukens in Heerenveen

Want dat is waar het mee begint, het uitzoeken van een nieuwe plek om te koken. Allereerst met de stijl die het beste bij u past. Industrieel met veel grijs en beton of juist landelijk met warm eiken een gebroken witte tinten? En vergeet niet na te denken over hoe en hoeveel u kookt. Heeft u zes pitten nodig of zijn vier voldoende? Wilt u een gezellig kookeiland of een rechttoe-rechtaan blok in de hoek? En wat is uw budget?

Deze en meer vragen behandelen we tijdens een uitgebreid gesprek in onze showroom, waarbij we u meenemen langs alle opties en stijlen. Na afloop maken we een driedimensionale tekening en offerte met netto prijs voor u. Helemaal vrijblijvend, u hoeft dan dus niks te betalen.

Uw eigen droomkeuken

Voor u zo’n gesprek ingaat, raden wij aan om vast wat rond te kijken. In de showroom of op onze website kunt u gemakkelijk keukeninspiratie opdoen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze…

We leveren alle keukens in Heerenveen wanneer u wilt, inclusief montage.

Keukenrenovatie

Wilt u geen compleet nieuwe keuken, maar kan die van u wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook dan kunnen we helpen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kastjes, inbouwapparatuur of een andere kleur werkblad. De monteurs van Keukenhuiz doen ook keukenrenovaties. Zodat heeft u binnen één dag een compleet vernieuwde keuken.

Klinkt goed?

De beste manier om te kijken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoekje aan onze showroom. Terwijl u de verschillende opties bekijkt, zetten wij vast een kopje vers gemalen koffie klaar. Of een kopje thee natuurlijk, kunt u direct de Quooker bekijken. U vindt onze showroom in het Friese Zwaagwesteinde. Uiteraard mag u ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het ontwerpen en leveren van onze keukens in Heerenveen, en dus ook bij u.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak
X

Wij helpen graag

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Contact