Menu
Keukens in Dokkum

Keukens in Dokkum

Een plek waar u de dag begint met een ontbijt en waar u ‘s avonds de dag doorneemt, onder genot van een heerlijke maaltijd. Maar de keuken is ook een plek waar emoties gedeeld worden en waar u met liefde recepten uitprobeert. De keuken is dan ook het hart van uw woning. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die u in al deze behoeften voorziet? Stap dan eens binnen bij KeukenHuiz in Zwaagwesteinde. We leveren ook keukens in Dokkum in diverse stijlen.

Keukens in Dokkum naar uw ontwerp

Ieder mens is uniek. En daarom is ook geen keuken gelijk. We luisteren namelijk graag naar hoe u uw droomkeuken voor ogen heeft. Welke stijl en welke materialen u daarbij wilt gebruiken, en welk budget u hiervoor opgesteld heeft. Op die manier is uw keuken altijd unieker dan alle andere keukens in Dokkum, Friesland en de rest van de wereld! Omdat u zelf uw wensen aangeeft, is dit bepalend voor de prijsstelling. Maar alle keukens in Dokkum, en zo ook uw keuken, blijven altijd prima betaalbaar. Bovendien offreren wij altijd met gespecifieerde netto prijzen, en vragen wij geen aanbetaling.

Keukens in Dokkum in diverse stijlen

We doen dan ook ons uiterste best om uw droom om te zetten in een driedimensionaal ontwerp. U kunt in ieder geval alvast kiezen uit diverse stijlen keukens, waaronder:

 • Minimalistische keukens
 • Hoekkeukens
 • Keukeneiland
 • Greeploze keukens
 • Klassieke keukens
 • Landelijke keukens
 • Piet Boon keukens
 • Houten keukens
 • Hoogglans lak keukens
 • Goedkope keukens
 • Starterskeukens

 

We leveren alle keukens in Dokkum geheel naar uw eigen smaak en natuurlijk ook geheel op maat. Want de keuken moet uiteraard naadloos in uw woning passen. Naast de stijl en de afmeting, heeft u ook de keuze in de meest uiteenlopende materialen. Gaat u bijvoorbeeld voor een betonnen werkblad of kiest u toch voor modern hoogglans wit? Bekijk onze keukens en doe alvast inspiratie op!

Keukenrenovatie

Ook als u geen nieuwe keuken nodig heeft kunnen we veel voor u beteken. Heeft u keuken bijvoorbeeld nieuwe kastjes nodig? Of moet uw inbouwapparatuur vervangen worden? Onze monteurs kunnen dan voor u uw keuken weer geheel als nieuw te maken. En dat allemaal in één dag! Lees wat keukenrenovatie door KeukenHuiz voor u kan betekenen.

Interesse toegenomen?

De beste manier om te kijken wat we in huis hebben is natuurlijk een bezoekje aan onze showroom. Is uw interesse toegenomen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, dan bereiden wij u graag een vers gemalen kopje koffie, of een kopje thee uit de Quoocker!  U vindt onze showroom in het Friese Zwaagwesteinde. Uiteraard mag u ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het ontwerpen en leveren van onze keukens in Dokkum, en dus ook bij u.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak
X

Wij helpen graag

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Contact